Corona virus

Het corona virus en Pulsum?!

In navolging van de adviezen van het RIVM en landelijke overheid heeft ook Pulsum  accountants & adviseurs besloten tot een aantal maatregelen die gevolgen hebben voor onze bezetting op kantoor. Graag willen wij u informeren op welke wijze wij onze dienstverlening op de best mogelijk wijze zullen blijven borgen.

1) Wij beperken de fysieke aanwezigheid op kantoor tot maximaal 4 personen. De rest van ons team werkt vanuit huis. Wij zijn dan ook te allen tijde bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Ook de collega’s die thuis werken kunnen op deze manier bereikt worden.

2) Mocht u op de vaste telefoonnummers onverhoopt geen gehoor krijgen dan kunt u Rens Kalshoven en Jan Ziel te allen tijde mobiel bereiken.

3) Fysieke afspraken met klanten en leveranciers worden zo min mogelijk gemaakt. Als u ons wil spreken bel ons dan op. Wilt u iets afgeven op kantoor doe het in de brievenbus. Indien dit laatste niet mogelijk is bel ons dan eerst even op. Dan kunnen we bespreken hoe we de overdracht kunnen regelen.

Net als u staan wij als bedrijf voor een uitdaging, maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen binnen ons hechte team zijn of haar uiterste best zal doen om de impact op ons functioneren te minimaliseren en de risico’s op verspreiding van het virus in te dammen. We hebben vertrouwen in elkaar en wensen u veel gezondheid en sterkte toe in de komende weken en maanden. Wij zullen u als adviseur blijven bijstaan. In goede, maar nu ook zeker in lastigere tijden.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen of een mail te sturen.

 

Met vriendelijke groet,

Pulsum accountants & adviseurs B.V.

Rens Kalshoven en Jan Ziel