Advies

Betrokkenheid en persoonlijk contact zijn kernwaarden die resulteren in gedegen advies,
dat volledig is toegespitst op uw behoeften. Onze kracht ligt in:

  1. Bedrijfseconomische advisering
  2. Fiscale advisering

 


1. Bedrijfseconomische advisering

Om een goed advies te kunnen geven, is het van belang dat je de cliënt begrijpt. Pulsum hecht daarom grote waarde aan persoonlijk contact. De betrokkenheid en nauwe samenwerking die daaruit voortvloeit, resulteert in een passend, slim en doordacht advies dat volledig is toegespitst op uw behoeften.

Pulsum geeft advies op de volgende gebieden:

Wilt u meer informatie over onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en behoeften te bespreken.

 

FF_0788_Pulsum_Accountants_Adviseurs_013b


2. Fiscale advisering

Pulsum helpt u graag uw fiscale positie te optimaliseren en optimaal te houden. Aangezien Pulsum de betrokkenheid bij haar cliënten afstemt op de fase waarin haar cliënten zich bevinden, is soms een intensieve samenwerking noodzakelijk en volstaat op andere momenten een jaarlijkse evaluatie. Hierbij kijken wij naar zowel het heden als de toekomst.

Ook voor advies op het gebied van estate planning kunt u terecht bij Pulsum. Hierbij gaat het om een gestructureerde overgang van privé- en ondernemingsvermogen naar (doorgaans) de volgende generatie waarbij zowel fiscale als juridische aspecten een rol spelen. De basis voor een gedegen advies wordt gevormd door:

  • Huwelijkse voorwaarden
  • Schenkingen
  • Erfrecht
  • Levensverzekeringen en pensioenen
  • Internationale aspecten

Pulsum beschikt hiervoor tevens over een breed netwerk van onder andere notarissen, advocaten, financieel adviseurs en banken.

Pulsum houdt u met regelmaat op de hoogte van de veranderde belastingwetgeving via de nieuwsbrief en de nieuwsberichten op deze site.