Salarissen

Hee jij, groeiende MKB-ondernemer met personeel,
kan jij je dagelijks voldoende focussen op ondernemen?

Je bent als ondernemer bezig met sales van je nieuwe producten of het uitwerken van een idee dat je gisteravond nog bedacht. Ook bevind jij je het liefst in het midden van jouw enthousiaste team of werk jij zelf de nieuwe kracht in zodat zij snel aan boord is en aan de slag gaat. Jij geniet als ondernemer én werkgever van elke dag die anders is dan jij je in de ochtend had voorgenomen. Jouw dagen zijn druk en afwisselend. Jij krijgt energie van het schakelen tussen leverancier, medewerker, klant en productie. Ja energie krijg jij van alles – behalve van administratie!

Herken jij je hierin?

Jij wilt het graag goed doen voor je personeel. Zeker als het gaat om tijdige betaling van het salaris. Je doet je best om op tijd de uren te verzamelen en declaraties uit te betalen. Of het nu gaat om het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst of het tijdig aanleveren van die 42e- weekmelding naar het UWV voor je langdurig zieke medewerker, jij wilt geen steek laten vallen. De verlofadministratie moet bijgewerkt zijn zodat je weet wanneer je vrije dagen kunt afspreken zodat het zomerrooster klopt!

Is personeel- en salarisadministratie het sluitstuk van de week? Of zelfs maand?
Jij hebt er simpelweg geen plezier in. Het is niet jouw ding. Maar wel het mijne!

Barbara Boontjes, salarisadministrateur Pulsum
Barbara Boontjes salarisadministrateur Pulsum

Hoe klinkt dit? Onze focus op jouw salarissen

  • Uiterlijk vijf werkdagen voor jouw betaaldag staan de lonen gereed voor betaling, want de mutaties zijn door ons verwerkt en gecontroleerd.
  • Salarissen betaal je eenvoudig met behulp van een SEPA-bestand en de loonaangifte via IDeal
  • Jouw digitale personeelsarchief is op orde en voorzien van de juiste signalering van de ketenregeling en de Wet Arbeidsmarkt in Balans.
  • Je verlofadministratie is altijd up-to-date en je bekijkt verlofaanvragen en declaraties gemakkelijk via de app op je telefoon
  • We houden uiteraard de werkkostenregeling voor jou in de gaten. Daar waar we kunnen besparen of iets jouw aandacht nodig heeft, trekken wij aan de bel!

Laat de organisatie & administratie van personeel nu net MIJN grootste plezier zijn in mijn werk. Als HR-adviseur en salarisadministrateur creëer ik voor Pulsum accountants & adviseurs meerwaarde voor onze klanten en verzorgen wij meer dan loonstrookjes en de aangifte loonbelasting. Maar ook deze maken wij natuurlijk goed, zorgvuldig en betaalbaar.

Voor personeelsbestanden van 1 tot 999 medewerkers!

Je kunt mij alles vragen op personeelsgebied. Of met me sparren als je er even niet uitkomt. Samen komen we tot een oplossing of een advies waar jij mee bent geholpen. Jij kunt snel weer verder met je corebusiness. Pulsum als jouw externe personeelsadviseur maar wel binnen het bereik van slechts één WhatsApp-je. Persoonlijk en desnoods op locatie eens per maand. Wij sluiten aan en passen bij jouw organisatie.

Altijd met jou & jouw onderneming in verbinding

Zullen we in gesprek? Ik vertel graag meer over mezelf maar bovenal kom ik graag naar jou luisteren. Ik wil jouw bedrijf leren kennen, horen wat jou drijft en wat jij zou willen bereiken.

Laten we samenwerken en kwaliteiten bundelen.

Heeft u interesse en wilt u met ons in gesprek over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen